Modna revija Emire Š. oduševila publiku u Bugojnu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

 U Krisalnoj sali Općine Bugojno održana je modna revija na kojoj je svoje radove predstavila Emira Šupić. Ovo je prvi put da svoje radove prezentira na ovaj način.

Svoj talenat i kvalitetu u radu Emira Šupić dokazala je u proteklim godinama šijući i kreiraju različite odjevne predmete, svečane i svakodnevne. Uz podršku i na nagovor korisnika odlučila je da neke od haljina koje su njeno djelo prezentira javnosti. Publika u Kristalnoj sali imala je priliku uživati u prelijepim vjenčanicama i svečanim haljinama. 
 
-Sve haljine su izradjene ručno, materijali posebno odabrani, a ukrasi utkani s velikom ljubavi. Mogu se nositi u različitim prilikama, pa pored svečanost izgleda neke imaju i  dozu praktičnosti. Sve kreacije su moje, a za neke je potrebno i više mjeseci da ih završim – istakla je Emira Šabić.
Kreacija koja se izdvojila na reviji je zelena haljina, na kojoj je radila oko 2 mjeseca i koja je privukla posebnu pažnju.
 
Ono što je posebno obilježilo reviju je i humanitarnog karaktera. Prihod od prodatih haljina bit će namijenjen kao podrška uspješnim studenticama koje su i bile manekenke i na simpatičan način prezentirale kreacije. Ako želite podržati uspješne, mlade Bugojanke, a trebate posebnu haljinu onda neka ovo bude vaš izbor.