Nova posteljina za bugojanski vrtić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

U JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Bugojno danas je stigla vrijedna donacija, a riječ je o posteljini za krevete koje koriste polaznici Centra.Radi se o projektu „Moj krevetić- moj oblačić“, za koji su sredstva obezbjeđena putem JP BH Pošta.

 

 

U bugojanskom vrtiću je od danas ,spavaona za mališane ozarena šarenim bojama, a krevetići posteljinom sa uzorcima likova iz omiljenih dječijih crtanih filmova.Za njihov slađi san tokom boravka u ovoj ustanovi, pobrinulo se rukovodstvo Centra, a zahvaljujuć podršci JP BH Pošta. Kako navodi vd.direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Bugojno Edina Šupić, značajnu podršku pružili su im i roditelji polaznika vrtića. Direktorica Centra ističe da je u fazi realizacije nekoliko značajnih projekata koji bi trebali biti realizirani u ovoj godini. Jedan od značajnijih  , a koji je već odobren i finansijski podržan od strane Kantonalnog ministarstva prostornog uređenja je projekat utopljavanja, odnosno ugradnja nove vanjske stolarije na zgradi  Centra. Vrijednost projekta je 70.000 KM. Trenutno je u fazi raspisivanje tendera za izvođača radova tako da se realizacija ovog značajanog projekta očekuje uskoro.

vrtic posteljina 1vrtic posteljina 10vrtic posteljina 11vrtic posteljina 12vrtic posteljina 13vrtic posteljina 14vrtic posteljina 15vrtic posteljina 16vrtic posteljina 2vrtic posteljina 3vrtic posteljina 4vrtic posteljina 5vrtic posteljina 6vrtic posteljina 7vrtic posteljina 8vrtic posteljina 9vrtic posteljina