Održana press konferencija OO SDA Bugojno

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U prostorijama Općinske organizacije Stranke demokratske akcije Bugojno, danas je održana press konferencija, na kojoj su sumirani rezlutati postignuti na proteklim Općim izborima u BiH. Upućena je zahvalnost svim građanima i biračima koji su ukazali povjerenje ovoj stranci, a novinarima se obratila predsjednica OO SDA Bugojno i aktuelna potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović.

Stranka demokratske akcije Bugojno u proteklom periodu pokazala je snagu, sposobnost, jedinstvo i predanost radu za opći interes. Kroz svoje djelovanje napravila je velike pomake kada je u pitanju realizacija brojnih projekata kojima su poboljšani uslovi života na području naše općine.

Cilj održavanja press konferencije bio je da se uputi zahvalnost svim građanima i biračima koji su doprinijeli da SDA Bugojno i na ovim izborima pokaže da je jača nego ikada.

“Ono što me raduje jeste činjenica da smo stekli povjerenje građana i birača, i da s pravom možemo konstatovati da SDA i OO SDA Bugojno na svakim izborima ostvaruje odlične rezultate, a na osnovu preliminarnih rezultata ovi izbori su najbolji do sada,” naglasila je u svom obraćanju predsjednica OO SDA Bugojno i aktuelna potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović.

U predizbornoj kampanji i za vrijeme izbora SDA bila je fer i korektna. U prilog tome ide i pobjeda na izborima koja je zajednički uspjeh svih članova stranke i građana, jer su prepoznali snagu i kvalitet SDA.

“Mi imamo obavezu da nastavimo raditi na dobrobiti zajednice i poboljšanju životnog standarda svih građana i da opravdamo povjerenje koje su nam ukazali građani i birači,” istakla je na press konferenciji predsjednica OO SDA Bugojno Melika Mahmutbegović.

SDA uvijek je bila sa narodom i uz narod, i vodila se misijom očuvanja i jačanja cjelovite , demokratske i prosperitetne Bosne i Hercegovine. A ovi izbori su potvrda da na tom putu neće stati, već će ići i korak dalje.