Oglas za posao

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Transporti Man market d.o.o. Kupres raspisuje oglas za prijem vozača/vozačice za rad na prostorima i redovnim linijama Bosna i Hercegovina – Austrija – Turska – Bosna i Hercegovina.

Redovne, zakonom propisane pauze, zaposleni će praviti izvan svog mjesta prebivališta, a najčešće u Turskoj i Bosni i Hercegovini. Za prijavu na oglas potrebna je potvrda od posljednja dva poslodavca iz koje se može vidjeti da uposlenik nije imao neriješenih situacija i da zbog neprimjerenih radnji i povreda ugovora o radu, nije dobio otkaz.

Kandidati trebaju imati najmanje 5 godina radnog iskustva vozača teretnog vozila (samostalno), a od toga bar dvije godine iskustva vožnje u međunarodnoj špediciji na relaciji BiH – EU . Uz navedeno, potrebno je da kandidati posjeduju licencu za vozača u medjunarodnom transportu ( za to je potrebno da ima diplomu KV vozača i potvrdu o stručnoj osposobljenosti), ADR iskaznicu, karticu za digitalni tahograf,da poznaju rad na računaru, po mogućnosti da poznaju strani jezik ( njemački – razina B2, ali nije neophodno).

Za sve dodatne informacije obratiti se na kontakt tel. 063 /351 043

 

TRANSPORTI MAN MARKET D.O.O KUPRES