OO SDA BUGOJNO: Čestitka u povodu 27. godišnjice osnivanja SDA BiH

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Općinska organizacija SDA Bugojno svim članovima, simpatizerima i prijateljima SDA upućuje iskrene čestitke u povodu 27. godišnjice postojanja i rada SDA, uz želje za daljnji uspješan rad.

SDA je bila vodeća snaga koja je zajedno sa svim patriotima Bosne i Hercegovine stala u odbranu naše zemlje u presudnim danima njene historije, a takođe je bila i vodeća snaga u izgradnji ratom porušene zemlje i njenih institucija. Tokom cijelog svog djelovanja, SDA se razvijala kontinuirano i temeljito ne gubeći vezu sa narodom iz kojeg je nastala.

Danas se SDA zalaže za ulazak BiH u Evropsku uniju i NATO i teži da BiH ostane na evropskom putu. U proteklim godinama sve strateške poteze i odluke donosila je radi što bolje pozicije države Bosne i Hercegovine, bošnjačkog naroda i svih drugih naroda koji žive na prostorima BiH, što je osnovna odlika političkog djelovanja SDA.

Uz čestitku, želimo naglasiti da svi zajedno moramo još više, u godinama koje su pred nama, raditi na jačanju međusobnog povjerenja, stvaranju preduslova za bolji život svih građana, a sve s ciljem izgradnje i prosperiteta naše države Bosne i Hercegovine.

S poštovanjem,

OPĆINSKA ORGANIZACIJA

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE BUGOJNO