Otvoren novi prodajni objekat BEST-a u Bugojnu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

UTD BEST iz Travnika otvorio je novi supermarket u Bugojnu. Riječ je o premještanju iz starog poslovnog prostora u potpuno novi, moderniji prostor veličine 1000 m2 u kojem je zaposleno 20 radnika.

U novom supermarketu potrošačima se nudi širok asortiman proizvoda. Svečano otvaranje je upriličeno u subotu. Novim objektom kupcima u Bugojnu je stvorena ponuda koja pokušava da zadovolji sve potrebe kupaca po povoljnim cijenama istakao je izmedju ostalog direktor kompanije BEST Stipo Frančić te naglašava da konstantno osluškuju potrebe i želje kupaca, stvaraju vizije i onda u skladu sa mogućnostima firme pokušavaju realizovati zamišljeno. Po njegovim riječima, UTD Best trenutno ima 63 prodajna centra u našoj državi te, kako ističe, i pored teške ekonomske situacije i sve većeg iseljavanja stanovništva , nastoje da udovolje potrebama trzišta i svih gradjana.

Inače na dan otvaranja novog prodajnog centra u Bugojnu, gradjani su uz kupovinu mogli uživati i u promociji proizvoda koji se mogu kupiti u BEST-u, ali i odmoriti u novom caffe-u BEST koji je otvoren u sklopu objekta dok je za one namladje posjetioce priredjen i zabavni program.