Položeno cvijeće i odata počast borcima Bugojna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

U povodu Dana državnosti BIH jučer su općinske delegacije položile cvijeće na spomen obilježja borcima koji su svoje živote utkali u slobodu Bosne i Hercegovine.

Cvijeće je položeno na spomen obilježja ispred bugojanske Gimnazije i na spomen obilježja u Parku poginulih branilaca Bugojna. I ovom prilikom ukazano je na značaj 25.novembra, Dana državnosti i borbe za slobodu države Bosne i Hercegovine. Odata je počast svim borcima koji su u minulim odbrambeno oslobodilačkim ratovima dali živote u odbrani svoje zemlje.

Čestitke u povodu 25.novembra, Dana državnosti BIH uputili su načelnik općine Hasan Ajkunić i Džemka Dželilović, predsjednica bugojanske Organizacije porodica šehida i poginulih boraca .

polaganje cvijeca 1polaganje cvijeca 10polaganje cvijeca 11polaganje cvijeca 12polaganje cvijeca 13polaganje cvijeca 14polaganje cvijeca 15polaganje cvijeca 16polaganje cvijeca 17polaganje cvijeca 18polaganje cvijeca 19polaganje cvijeca 2polaganje cvijeca 20polaganje cvijeca 21polaganje cvijeca 22polaganje cvijeca 23polaganje cvijeca 24polaganje cvijeca 3polaganje cvijeca 4polaganje cvijeca 5polaganje cvijeca 6polaganje cvijeca 7polaganje cvijeca 8polaganje cvijeca 9polaganje cvijeca