Savez za bolju budućnost (SBB) – Fahrudin Radončić OO Bugojno sinoć je predstavio kandidata za OV –e za lokalne izbore 2016.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Savez za bolju budućnost (SBB) – Fahrudin Radončić OO Bugojno sinoć je predstavio kandidata za OV –e za lokalne izbore 2016.

Prisutnima se obratio i kandidat SBB/SDA za načelnika općine Haris Mujić.

Đemal Bilanović, predsjednik OO SBB Bugojno i nosilac liste SBB-a za OV-e Bugojno je nakon pozdravnih riječi govorio o radu SBB-ovih predstavnika na svim nivoima vlasti, posebno u OV –u Bugojno.

– Cilj je pobjeda kandidata koalicije SDA/SBB za načelnika općine Harsa Mujića i kandidata SBB-a za vijećničke mandate. Tvrdim da imamo najjaču snagu da stanje u Bugojnu konačno popravimo. Ova pobjeda treba gradu Bugojnu,a prije svega radi stabilnosti i partnerskog odnosa sa višim nivoima vlasti – kazao je Đemal Bilanović, predsjednik Općinskog odbora SBB Bugojno .

– Bugojnu možemo vratiti nekadašnji sjaj,a uz jasnu viziju, mlade, stručne i dobronamjere ljude možemo Bugojno podići iz pepela. Jako mnogo sredstava ima u Evropskim fondovima,a koje treba iskoristiti. Tražit ću pomoć svih onih koji mogu pomoći Bugojnu –kazao je, izmedju ostalog, sinoć u Kristalnoj sali tokom obraćanja kandidata SDA/SBB za načelnika općine Haris Mujić.

Predstavljeno je 30 SBB-ovih kandidata, koji se nalaze na listi za OV-e Bugojno,a ispred kojih su govorili: Abid Ždralović, Ahmo Ljubunčić, Šefik Parić, Elvedina Rustempašić i Munvera Ramić.

Na kraju se prisutnima obratio i Zlatan Vujanović, federalni ministar trgovine, uputivši poziv građanima da glasaju i podrže kandidate SBB-a.

12345678