Savjet SDA BIH danas u Bugojnu održao radni sastanak

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Danas je u posjeti općini Bugojno boravila visoka delagacija SDA BIH, tokom koje je održan sastanak Savjeta SDA BIH . U posjeti su bili predsjednik ovog Savjeta Selmo Cikotić te potpredsjednica FBIH Melika Mahmutbegović.

 Posjeta Bugojnu delegacije Savjeta BIH počela je obilaskom i polaganjem cvijeća na Centralnom šehidskom mezarju gdje su , zajedno sa predstavnicima i članovima OO SDA Bugojno te načelnikom Hasanom Ajkunićem, proučili fatihu svim šehidima i poginulim borcima našeg grada.

Nakon toga , u zgradi općine Bugojno održan je sastanak Savjeta SDA BIH koji je bio zatvoren za javnost ali smo po njegovom završetku dobili kratku izjavu predsjednika Savjeta Selme Cikotića , o ciljevima sastanka i same posjete Bugojnu.Kako je istakao, raspravljalo se o aktuelnim i otvorenim pitanjima te preporukama koje će ubuduće pomoći predstavnicima stranke u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti na svim nivoima.

Nakon ovog sastanka delegacija Savjeta SDA BIH u poslijepodnevnim satima upriličila je posjetu OO SDA Bugojno i u njihovim prostorijama održala sastanak, kako bi se upoznali sa radom i aktivnostima ove Općinske organizacije.