SOS Dječija sela BiH: Saopćenje za javnost

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

SOS Dječija sela BiH poziva građane da u periodu od 07. do 15. septembra na svom FB profilu postave vlastitu fotografiju iz prvog razreda te tako podrže online kampanju #kojeprvacic.

Kampanja #kojeprvacic želi ukazati na važnost obrazovanja, ali podršku koja je potrebna svakom djetetu tokom procesa školovanja. Organizacija SOS Dječija sela BiH insistira na najboljem obrazovanju za svu djecu o kojoj brinu – od vrtića do fakulteta.

Na tom dugotrajnom putu pripremanja djece za život, SOS Dječija sela BiH trebaju donatore koji će svojim donacijama pomoći da djeca dobiju obrazovanje koje zaslužuju.

Kako se može pomoći i biti dijelom kampanje #kojeprvacic?

– Posjetite web stranicu www.sos-ds.bai  svojom donacijom pomozite da djeca imaju uspješno obrazovanje i siguran dom

– Na Vašem profilu postavite vlastitu fotografiju iz prvog razreda i status koji govori o ljubavi i potpori koju ste imali, te dodajte #kojeprvacic

– Posjetite oficijelne stranice SOS Dječijih sela BiH na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SOS.Djecija.sela.BiH  i napravite share. 

Pozivamo sve građane da se pridruže krugu prijatelja SOS Dječijih sela BiH i budu dugoročna podrška našoj djeci na putu odrastanja.