Svjetski dan slobode medija: Čestitka načelnika Hasana Ajkunića

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Svim uposlenicima JP RTV Bugojno čestitam 03. maj – Svjetski dan slobode medija.

 

Danas kad se u cijelom svijetu obilježava Svjetski dan slobode medija dužni smo Vam iskazati veliku zahvalnost za sve ono što ste do sada uradili na polju informisanja ne samo stanovnika našeg grada već i susjednih nam općina do kojih Vaš signal dopire.

Svjesni smo težine, odgovornosti i uslova vašeg rada ali i vašeg bezgraničnog zalaganja, truda i požrtvovanosti u nastojanjima da stanovnici naše lokalne zajednice dobiju pravovremenu i kvalitetnu informaciju o svim zbivanjima u Gornjovrbaskoj regiji.

            Naročito mi je drago da vi u ovim vrlo teškim i bremenitim vremenima  svakoj instituciji i građaninu naše lokalne zajednice u svakom trenutku odgovorite  na svaki njihov poziv za medijsku prezentaciju kako iz oblasti političkog tako isto i javnog, kulturnog, vjerskog i sportskog života grada.

U nadi da ćete i dalje istrajati na profesionalnom i korektnom informisanju naših građana, još jednom vam čestitam 03. maj – Svjetski dan slobode medija, sa željom da budete i dalje najbolji novinari u regionu.

 

 

                                                                                          NAČELNIK OPĆINE BUGOJNO

                                                                                                     Hasan Ajkunić