„Tragom jednog vremena“ nova knjiga Mule Hadžića

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U 19 sati u Domu kulture u Donjem Vakufu biti će upriličena promocija knjige „Tragovi jednog vremena“, autora Mule Hadžića.

Promociju organizuje BZK „ Preporod“ u povodu obilježavanja Dana općine Donji Vakuf. Knjiga „Tragom jednog vremena“ sadrži 36 odvojenih dijelova s preko 300 naslova i podnaslova. Na 492 strane nalazi se veliki broj dokumenata i fotografija. Autor se vraća u prošlost, dotiče sadašnjost, ali piše i o budućnosti. O ovom Hadžićevom djelu na promociji će govoriti mr. Kemal Čolak, Ibrahim Ćustić i Senad Beganović.

Jednomjesečni program obilježavanja 14.septembra, Dana donjovakufske općine završit će sportskim dogadjajima koji će se održati narednog vikenda. Radi se o 8. karate turniru „14.septembar-Arif Magrdžija“, koji će se održati u MSŠ Donji Vakuf s početkom u 9 sati.

Sat kasnije istog dana, u prostorijama STK Donji Vakuf, održat će se i Stonoteniski turnir – pozivno prvenstvo veterana.U nedjelju će na stadionu FK Radnik Donji Vakuf, biti upriličena i prezentacija taekwondo i kolektivno polaganje za zvanja.