Travnik: Održana 2. sjednica Organizacionog odbora „Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu „

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Održana 2. sjednica Organizacionog odbora „ Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu „

U zgradi Vlade SBK/KSB u Travniku danas je održana 2. sjednica Organizacionog odbora ” Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu ” kojom su predsjedavali predsjednica Organizacionog odbora Katica Čerkez, ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSB i Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBK/KSB.

Predsjednik Ocjenjivačkog suda/žirija Avdulah Zlotrg podnio je podnio je izvještaj o radu, a članovi Organizacionog odbora jednoglasno su podržali odluke.

Finansijski izvještaj i Izvještaj aktivnostima Tehničkog tima Sportskog saveza SBK prezentirali su Mirsad Ibrišmbegović, predsjednik Saveza i Amela Lolić, sekretar Saveza.

„Organizacioni odbor danas j usvojio prijedlog ocjenivačkog suda/žirija i ja sa zadovoljstvom mogu reći da ćemo 3. februara u Franšiznom centru u Vitezu izići sa jedinstvenim stavom i da će biti proglašeni najbolji sportisti, a da to bude stimulans sa sve ostale sportsiste da učine dodatni napor i da iduće godin oni budu najbolji. Mislim da je kompletna procedura završena na zadovoljstvo svih. Očekujem da oni koji budu proglašeni za najbolje to opravdaju i u narednim sezonama. „– kazao je Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBK.

“Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2016. godinu ” održat će 3. februara 2017. godine sa početkom u 19,00 sati u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu.

                                                                                                                       S E K R E T A R
                                                                                                                        Amela Lolić