U Bugojnu doček Nove godine na otvorenom

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Mnogi građani Bugojna će 2018. dočekati na Centralnom gradskom trgu, uz bogat muzičko-zabavni program.

 

Organizator dočeka Nove godine na otvorenom je Kulturno-sportski centar, a pokrovitelj Općina Bugojno.

Uvod u “najluđu noć” bit će novogodišnji matine za najmlađe od 14 do 15 sati, i tradicionalno druženje djece sa Djeda Mrazom.

Program za odrasle počet će u 22 sata, a završiti vatrometom u jedan sat iza ponoći.

Prisutne će zabavljati domaći muzičari okupljeni u grupu “Rock trajanja”, koji su putem svoje facebook stranice obećali građanima nezaboravan provod, te ih pozvali da im se pridruže uz poruku da “u Novu godinu ponesu samo lijepe trenutke, a zaborave sve što je bilo loše u 2017.”

Već nekoliko godina u Bugojnu se organizuje doček Nove godine na otvorenom, koji postaje sve popularniji kod stanovnika naše općine, ali i brojnih gostiju koji dođu iz drugih bh sredina.

Veliki broj građana, posebno mladih, odlučio je Novu godinu dočekati u nekom od ugostiteljskih objekata i kafića, gdje su ranije rezervisali mjesto.

Naravno, ima i onih koji će Novu godinu proslaviti u krugu porodice, u kućnoj atmosferi, i s lijepim željama za dobro zdravlje i svaku sreću u idućoj godini.

Kao i svake godine, RTV Bugojno je pripremila bogat Novogodišnji program za svoje slušaoce i gledaoce, ispunjen dobrom muzikom, skečevima, anketama, čestitkama, nagradnim igrama, filmovima i drugim sadržajima.