U Bugojnu otvoren maloprodajni objekat Alma Ras

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Da naš grad postaje sve bogatiji kada je u pitanju ponuda odjevnih predmeta evropskog standarda, i kvaliteta koji je svojstven samo nadaleko poznatim modnim brendovima i proizvođačioma, dokazuje otvaranje još jednog prodajnog objekta za koji smo sigurni da će u budućnosti postati omiljeno mjesto kupaca iz Bugojna i susjednih općina.

 

Danas je, naime, u sklopu Tržnog centra Rose na adresi Nugle II u Bugojnu otvoren butik jedne od najperspektivnijih bh. kompanija Alma Ras.

-Izuzetno mi je drago da danas imamo priliku da se družimo sa našim kupcima u Bugojnu. Mi smo se potrudili da odaberemo najbolju lokaciju. Nadam se da smo uspjeli u tome. Prema broju prvih kupaca koji su došli, vjerujem da ćemo nastaviti i u budućnosti dobru saradnju.Ono što bih voljela posebno da istaknem je da u našem maloprodajnom butiku Alma Ras mogu pronaći izuzetno fino donje rublje i spavaći program od prirodnih materijala evropskog porjekla. Znači, u našoj ponudi Alma Ras ženski brend čini uvijek da se žene osjećaju senzualno i poželjno, zahvaljujući suptilnim detaljima koje mi koristimo u našim kreacijama, dok muški brend Manners predstavlja muškarca 21. vijeka, koji teži novim standardima i uvijek traži bolje – kazala je PR kompanije Alma Ras Nervana Muhović.

Po njenim riječima, prodajni objekat u Bugojnu je 19. po redu koje kompanija Alma Ras otvara u Bosni i Hercegovini.

-Pored maloprodajnih butika u BiH, mi izvozimo naše kreacije i modele u Sloveniju, Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Dansku. Također, kompanija Alma Ras ove godine proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja. To je i bio povod da našim kupcima svaki mjesec obezbjedimo dvadeset poklona, koji će se dijeliti tokom cijele godine – naglasila je.

Poznato je, dodaje, da Alma Ras ima raznovrstan asortiman, tako da pored ženskog i muškog brenda u našoj ponudi kupci mogu pronaći i AR Kids liniju. U pitanju je linija za djecu koja se sastoji od donjeg rublja i spavaćeg programa. Ono što je vrlo bitno napomenuti je da se radi o materijalu. stopostotnom pamuku, što će oduševiti roditelje, a veseli, šareni tonovi tih modela oduševit će mališane – istakla je.

Na kraju je pozvala sve građane Bugojna i susjednih općina da posjete maloprodajni objekat Alma Ras u TC Rose i da se uvjere u kvalitet proizvoda koje on nudi. Butik je za kupce otvoren svaki radni dan od 9 do 20 sati.

55565758596061626364656667