U nedjelju je svečano otvoreno klizališe u Bugojnu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U nedjelju je svečano otvoreno klizališe u Bugojnu čime je počela Zimska čarolija. Za ovu priliku pripremljen je raznovrstan i zanimljiv zabavni program u kojem su uživali brojni posjetioci na platou KSC-a.

Osim  klizanja na ledenoj plohi postavljenoj na platou ove javne ustanove, brojne posjetioce zabavljalo je Kike budalike, a ples,muzika i slikanje s maskotama omiljenih junaka bili su dio zanimljivog programa. Ovaj veliki i značajni projekat za naš grad svečano je otvorio direktor JU KSC Bugojno  Mirza Idrizović:

-Ja sam dosanjao svoj san da zajedno sa s timom koji me okružuje u naše Bugojno donesemo Zimsku čaroliju, koju ćemo razvijati svake godine-kazao je Idrizović

Posjetioci Zimske čarolije uživali su do noćnih sati u klizanju, ali i zabavnom programu.Ova čarolija bit će organizovana svake godine, na radost naših najmladjih sugradjana, jer Bugojno je jedini grad u SBK-a koji ima ledenu plohu

Iz KSC su obavijestili da će od danas do 13.februara  klizalište biti otvoreno u terminu od 16:30 do 22:30 h, dok će jutarnji termini biti rezervisani za organizovane posjete.