U petak naveče finale Šutkovog memorijala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Večeras je na stadionu Mladost finalna noć 21. memorijalnog turnira u malom nogometu „Admir Ljubuškić-Šutak“ .

Biće odigrane finalne utakmice u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji, te jedan revijalni susret. Sinoć su odigrane utakmice za treće mjesto. Bez poteškoća treće mjesto na ovogodišnjem memorijalu u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa AD Špedicija. Sa 5:3 savladali su ekipu ATT d.0.0. Gornji Vakuf. Na poluvremenu bilo je 3:0 za pobjedničku ekipu . Golove za AD Špediciju postigli su : Josip Sučić auto gol, Edin Smajlović, Harun Latić, Emir Milanović i Sabahudin Jusufbašić, dok su se za ekipu iz Gornjeg Vakufa u strijelce upisali Elmir Delić, Vahid Halilović i Sefir Gvozden.

Kod omladinaca NK Iskra je sa 5:2 savladala NK Sport Prevent 2000. za omladince Iskre golove su postigli Anes Mašić i Timur Softić po dva gola,te Semedin Zelkanović. Za poraženu ekipu golove su postigli : Muhamed Rustempašić i Rijad Kulaš.

Večeras, od 19,30 u finalnoj utakmici omladinaca sastaju se : NK Sport Prevent 2001- Sloga Gornji Vakuf Uskoplje. Nakon ove utakmice revijalni susret odigrat će Veterani NK Iskra i Selekcija veterana grada Travnika. Finalna utakmica u seniorskoj kategoriji zakazana je za 21 sat.