U petak naveče finale Šutkovog memorijala

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Večeras je na stadionu Mladost finalna noć 21. memorijalnog turnira u malom nogometu „Admir Ljubuškić-Šutak“ .

Biće odigrane finalne utakmice u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji, te jedan revijalni susret. Sinoć su odigrane utakmice za treće mjesto. Bez poteškoća treće mjesto na ovogodišnjem memorijalu u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa AD Špedicija. Sa 5:3 savladali su ekipu ATT d.0.0. Gornji Vakuf. Na poluvremenu bilo je 3:0 za pobjedničku ekipu . Golove za AD Špediciju postigli su : Josip Sučić auto gol, Edin Smajlović, Harun Latić, Emir Milanović i Sabahudin Jusufbašić, dok su se za ekipu iz Gornjeg Vakufa u strijelce upisali Elmir Delić, Vahid Halilović i Sefir Gvozden.

Kod omladinaca NK Iskra je sa 5:2 savladala NK Sport Prevent 2000. za omladince Iskre golove su postigli Anes Mašić i Timur Softić po dva gola,te Semedin Zelkanović. Za poraženu ekipu golove su postigli : Muhamed Rustempašić i Rijad Kulaš.

Večeras, od 19,30 u finalnoj utakmici omladinaca sastaju se : NK Sport Prevent 2001- Sloga Gornji Vakuf Uskoplje. Nakon ove utakmice revijalni susret odigrat će Veterani NK Iskra i Selekcija veterana grada Travnika. Finalna utakmica u seniorskoj kategoriji zakazana je za 21 sat.