Uručene diplome maturantima STŠ Bugojno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Jučer je u KSC upriličena svečana podjela diploma maturantima STŠ Bugojno.Diplome je dobilo 125 učenika završnih razreda 50.generacije ove bugojanske srednje škole.

Svečanim činom dodjele diploma 50.generacija maturanta se i zvanično oprostili od STŠ Bugojno.Ovom prilikom, direktor škole Nahid Šupić uputio je čestitke maturantima, njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima. Diplome o završenom školovanju u ovoj srednjoškolskoj obrazovnoj ustanovi dobilo je 125 maturanata.Da je ova 50 generacija bila uspješna najbolje govori podatak da je bilo 6 učenika generacije,12 maturanata koji su bili odlični učenici od prvog do četvrtog razreda, te 12 učenika koji su četvrti razred završili odličnim uspjehom.Uz diplome, najboljim učenicima uručeni su i prigodni pokloni.

Podsjetimo, 125 učenika 50.generacije STŠ steklo je neko od zvanja:ekonomski tehničar, gradjevinski tehničar-konstruktor na računarima, elektrotehničar računarske tehnike i automatike i elektrotehničar obnovljivih izvora energije i elektronike.

1819202122232425