Večeras “Spoznaja” autorice Elvise Kovačević

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Večeras će u Kristalnoj sali Općine Bugojno u 18:00 sati biti promovisana knjiga „Spoznaja“  autorice Elvise Kovačević, Bugojanke koja živi i radi u Americi. Bugojno je odabrala da bude prvi grad u kojem će promovisati svoju knjigu. Promotor je Mehmed Pargan, književnik, novinar i urednik ovog izdanja a specijalni gost je don Ante Ledić.

Elvisa Kovačević, rodjena 1975.  godine, odrasla u Bugojnu. Već 21 godinu živi i radi u Americi, i certificirani  je učitelj strateške intervencije, savjetnica za lični uspjeh i razvoj, kao i ceritificirani ekspert lične transformacije. Uz to Elvisa je certificirana od strane Cloe Maddanes psihoterapeuta koja je među 50 najpriznatijih u svijetu u polju porodične terapije.

Elvisa pomaže u procesu lične transformacije što vrlo često znači otkriti barijere koje nas drže u stanju nezadovoljstva i negativne komunikacije bilo sa drugim ili samim sobom.

Spoznaja  je njena prva knjiga i predstavlja skup strategija , psiholoških procesa, ličnog iskustva i dugogodišnjeg izučavanja psihologije uspjeha autorice.

Na promociji će posjetioci imati priliku čuti i korisne savjete kako pozitivno uticati na vlastiti život, a bit će omogućene i polusatne, besplatne konsultacije u skladu s mogućnostima autorice.

 Elvisa  Kovačević aktivni Ambasador za područje S. Amerike projekta u BiH zvanog  “Jedan krov za sve“ i 50 % prihoda ostvarenih od prodaje knjige bit će usmjereno za izgradnju ovog doma u koji će biti smještena djeca bez roditelja i žene, žrtve nasilja.

Od 27. do 29. oktobra zainteresovani će imati priliku prisustvovati i specijalnom seminaru koji će održati Elvisa Kovačević u Sarajevu.