Visoka delegacija sutra u posjeti SBK-u

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Sutra će Srednjobosanski kanton, odnosno općine Kiseljak, Travnik i Bugojno posjetiti član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, potpredsjednica FBiH dr. Melika Mahmutbegovići, premijer Vlade F BiH Fadil Novalić, te ministri u Vladi Federacije BiH.

Nakon posjete Kiseljaku, gdje će sa domaćinima razgovarati o aktuelnoj situaciji, visoka delegacija će se u zgradi Vlade SBK-a sastati sa privrednicima iz Srednjobosanskog kantona.

Sastanak u Bugojno predvidjen je u popodnevnim satima. U Kristalnoj sali Općine Bugojno planiran je Radni sastanak sa premijerom i ministrima u Vladi SBK-a, načelnicima općina, rukovodstvom KO SDA i drugim zvanicama.

U Kulturnom centru princeze Dževhere u 17:30 sati bit će upriličena Javna tribina. Pored člana Predsjedništva BiH, Bakira Izetbegovića, predvidjeno je da se prisutnima izmedju ostalih obrate i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić, potpredsjednica F BiH dr. Melika Mahmutbegović te premijer F BiH Fadil Novalić.