BOSS Bugojno održao završni press

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Općinska organizacija Bosanske stranke BOSS Bugojno danas je u Lovačkom domu održala završnu press konferenciju pred prestojeće lokalne izbore u našoj zemlji.

Predstavnicima medija prva se obratila Adelisa Redžić, učenica gereracije bugojanske Gimnazije i kandidatkinja za Općinsko vijeće, te posebno pozvala mladeljude da iziđu na izbore i svoje povjerenje daju kandidatima BOSS-a.

O protekloj kampanjigovorio je nosilac liste BOSS- a za Općinsko vijećeNamir Haračić.

-Naši kandidati su posjetili sve mjesne zajednice na području Bugojna i lično upoznali mještane sa akcionim planom BOSS-a.Građani su zadovoljni prezentacijom akcionog plana koji ima 7 elemenata koje smo mi konkretno objasnili našim građanima. Poštovani građani kao što smo na početku kampanje rekli naša obaveza prema vama je, ukoliko nam ukažete povjerenje, slijedeća: odgovornost, istrajnost, hrabrost, poštenje, marljivost, iskrenost, tolerantnost,poštivanje zakona i transparentnost-rekao je Haračić, a svoje obraćanje okončao je zahvalivši se predstavnicima medijima na fer i korektnom praćenju i izvještavanju sa predizbornih aktivnosti BOSS-a