Mirnes Ajanović na pressu bugojanskog BOSS-a

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Bosanska stranka BOSS – Općinski odbor Bugoojn održala je u prostorijama Lovačkog doma, uz prisustvo predsjednika Mirnesa Ajanovića, press konferenciju na kojoj su gosti bili predstavnici Demokratske fronte i Asmir Karadža, nezavisni kandidat za načelnika općine Bugojno.

Na ovoj press konferenciji još jednom je istaknuta saradnja na nivou općine Bugojno lijevo orijentiranih stranaka, a prisutnima se prvi obratio Edin Mašić, predstavnik DF-a, istakavši kako su prisutni okupljeni u zajedničkom projektu podrške nezavisnom kandidatu za načelnika općine Bugojno Asmiru Karadži.

Kandidat BOSS-a za OV Bugojno Edin Čaluk posebno se obratio mladima i pozvao ih da u što većem broju iziđu na predstojeće izbore.

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović je istakao kako je ova stranka parlamantarna u nekim stedinama, te izložio djelovanje u okviru OV Tuzle, a ovom prilikom pozvao je Bugojance da iziđu u što većem broju na izbore i podršku daju BOSS-u i Karadži.

Asmir Karadža se zahvalio predstavnicima BOSS i drugih stranaka na podršci, te izrazio nadu da će svi zajedno slaviti izbornu pobjedu 03. oktobra.