OO SDA Bugojno održala press konferenciju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Danas se na press konferenciji OO SDA Bugojno obratio nosilac liste za Općinsko vijeće Bugojno Salih Gurbeta koji se u svoje ime i ime SDA Bugojno zahvalio članovima SDA, velikom broju aktivista, simpatizerima, medijima, odnosno svima koji su na bilo koji način bili uključeni u predizbornu kampanju i doprinijeli da se kampanja realizuje prema predvidjenom planu.

-Hvala vam i što ste se u zaista impozantnom broju odazvali na centralni predizborni skup SDA. Raduje nas činjenica da ste prepoznali snagu i kvalitet kandidata s liste SDA Bugojno, da ste prepoznali naše nastojanje da radimo u interesu ovog grada i svih naših sugradjana. Mi smo počeli brojne projekte s ciljem jačanja privrede, zapošljavanja, unapredjenja kompletne situacije u našoj općini. Treba nam vaša podrška da te trendove nastavimo – istakao je Salih Gurbeta, nosilac liste SDA za OV Bugojno.
Budite uz SDA da dijelimo radost pobjede, a odgovornost će imati oni koji dobiju vaše povjerenje. Podržite naše kandidate jer u jedinstvu je snaga, poručeno je na press konferenciji.